Close
Close

Επιστροφές με BOX NOW - Κύπρος


 
Επίστρεψε το δέμα σου εύκολα και γρήγορα με BOX NOW (μόνο για Κύπρο)!

Εάν έχεις ήδη παραλάβει την παραγγελία σου με BOXNOW, χρησιμοποίησε τον ίδιο αριθμό αποστολής ,για να επιστρέψεις το δέμα σου σε οποιαδήποτε θυρίδα σε εξυπηρετεί . Προσοχή: θα πληκτρολογήσεις τον αριθμό αποστολής και όχι τον κωδικό pin για την επιστροφή σου.
Εάν έχεις παραλάβει με οποιαδήποτε άλλη ταχυμεταφορική ,μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου με την BOX NOW. Βρες την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σου και ολοκλήρωσε την επιστροφή προς εμάς εύκολα και γρήγορα. Απλά πάτησε το παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσεις τη διαδικασία Επιστροφής.
 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.
Είναι απαραίτητο μέσα στο δέμα της επιστροφής να συμπεριλάβετε τη φόρμα επιστροφής. Το ειδικό αυτό έντυπο επιστροφής υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε. Συμπληρώνοντας το έντυπο παρακαλώ επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ:
Μπορείτε να επιλέξετε ένα πιστωτικό κουπόνι για να χρησιμοποιήσετε για μια νέα παραγγελία. Ο κωδικός του πιστωτικού κουπονιού θα έχει την ίδια αξία με τα προϊόντα που επιστρέφετε. Θα λάβετε τον κωδικό μέσω email, SMS ή Viber μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής του δέματός σας. Μπορείτε να εισάγετε τον κωδικό στο ειδικό πεδίο κατά την ολοκλήρωση της νέας παραγγελίας. Ο κωδικός παραμένει ενεργός για 18 μήνες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:
Μπορείτε να επιλέξετε την επιστροφή χρημάτων για την παραγγελία σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 14 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή. Αφού ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων, θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω email. Το κόστος μεταφορικών για την επιστροφή (5€) θα αφαιρείται από το ποσό που θα επιστραφεί.

 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 
Υλικά που θα χρειαστείτε:
 1. Η αρχική συσκευασία των προϊόντων
 2. Η φόρμα επιστροφής που παραλάβατε με την παραγγελία σας
 3. Μια courier bag ή σακούλα για την τοποθέτηση των επιστρεφόμενων προϊόντων
Οδηγίες:
 
Βήμα 1: Τοποθετήστε τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία
Προτού τοποθετήσετε τα προϊόντα στη συσκευασία, βεβαιωθείτε ότι είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχουν υποστεί ζημιά.
Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. Αυτό περιλαμβάνει το κουτί, τις ετικέτες και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ συνοδεύει το προϊόν.
 
Βήμα 2: Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής
Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής που συνοδεύει την παραγγελία σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
 
Βήμα 3: Τοποθετήστε τα προϊόντα και τη φόρμα επιστροφής στη courier bag ή σακούλα
Μόλις έχετε τοποθετήσει τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία, τοποθετήστε τα προϊόντα και την φόρμα επιστροφής μέσα στην courier bag ή σακούλα.
Βεβαιωθείτε πως η courier bag ή σακούλα είναι κλεισμένη και ασφαλής για τη μεταφορά.
 
Είναι πολύ σημαντικό να μην καταστρέφετε την εργοστασιακή συσκευασία (κουτί) των παπουτσιών. Η αρχική συσκευασία παρέχει την κατάλληλη προστασία και αποτελεί μέρος της αξίας του προϊόντος. Η χρήση της σωστής συσκευασίας μειώνει τον κίνδυνο ζημιάς κατά την επιστροφή και εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα της υπηρεσίας μας.
 
Μην γράφετε ή κολλάτε τίποτα στα κουτιά των παπουτσιών:
Απλά μην γράφετε ή κολλάτε ετικέτες, voucher ή άλλα υλικά στην εργοστασιακή συσκευασία των παπουτσιών. Αυτό βοηθά να παραμείνει το κουτί σε καλή κατάσταση.
 
Αποφύγετε να τυλίγετε τα κουτιά με ταινία συσκευασίας:
Μην τυλίγετε τα κουτιά των παπουτσιών με ταινία ή άλλα υλικά. Η ταινία μπορεί να προκαλέσει ζημιές στο κουτί.


 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 
 • Στην περίπτωση που αιτηθείτε πίστωση (κωδικό κουπονιού) θα λάβετε email, Viber ή Γραπτό Μήνυμα (sms) με το «πιστωτικό κουπόνι» σας κατόπιν παραλαβής της επιστροφής σας. Το ποσό που αντιστοιχεί στο κουπόνι θα είναι διαθέσιμο για να κάνετε καινούργια παραγγελία. Το ποσό που θα σας πιστωθεί είναι ίσο με την αξία αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται άλλα έξοδα που τυχόν έχετε πληρώσει).
 • Στην περίπτωση που αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων (υπαναχώρηση) υπάρχει κόστος μεταφορικών επιστροφής που ανέρχεται στα 5€ (πέντε ευρώ). Το ποσό αυτό θα σας αφαιρεθεί κατά τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων.Το τελικό ποσό της επιστροφής θα σας κατατεθεί στον λογαριασμό που θα μας δώσετε ή απευθείας στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά σας, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της αρχικής σας παραγγελίας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται άλλα έξοδα που τυχόν έχετε πληρώσει).
 • Θα πρέπει τα προϊόντα να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές, όπως τα παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις, με τα καρτελάκια των ρούχων και τη ζελατίνα τους σε Ρούχα & Αξεσουάρ και στην εργοστασιακή τους συσκευασία σε Παπούτσια, έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά.
 • Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.
 • Για την επιστροφή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.
 • Κατά την άσκηση του δικαιώματος της επιστροφής, η επιστροφή των εμπορευμάτων θα γίνεται στις αποθήκες μας. Δηλαδή να σημειωθεί ως τόπος παράδοσης η διεύθυνση The Fashion Project , ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ 11, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΚ 12133, (+30) 210 57 51000. Για αυτόν τον λόγο, η επιστροφή εμπορευμάτων μέσω απλού δέματος ΕΛΤΑ δεν είναι αποδεκτός τρόπος αποστολής της επιστροφής από τον πελάτη.
 • Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για τα εξής: εσώρουχα, κάλτσες, καλλυντικά, σκουλαρίκια, πετσέτες και συναφή προϊόντα.
 • Στα μαγιό δεχόμαστε αλλαγές υπό την προϋπόθεση πως δεν έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο υγιεινής.
 • Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν παραληφθεί και πληρωθεί στο συνεργαζόμενο φυσικό κατάστημα, το δικαίωμα επιστροφής δεν εφαρμόζεται εξ αποστάσεως, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε εξ αποστάσεως. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή, εντός 10 ημερών, αποκλειστικά στο συνεργαζόμενο φυσικό κατάστημα.
 • Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέφετε. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην Alpha Bank. Ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα σας, και ενδεχόμενη καθυστέρηση, στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε τρίτη τράπεζα, εκτός της Alpha Bank. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται.
 • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.
 • Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα μας, σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας ή υπάρχει ελάττωμα μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα χωρίς καμία επιβάρυνση.
 • Στην περίπτωση που προσφέρεται ένα προϊόν ως δώρο σε μια προσφορά (πχ.) 3+1 δώρο, δεν προβλέπεται η έκδοση πιστωτικού κουπονιού για αυτό, καθώς το δώρο αυτό έχει μηδενική αξία (0,01€). Στην περίπτωση που επιθυμείτε να σας επιστραφούν τα χρήματα της συναλλαγής σας, θα χρειαστεί να μας επιστρέψετε το προϊόν που έχετε λάβει ως δώρο (αφορά τις περιπτώσεις που η επιστροφή χρημάτων είναι μερική ή ολική).
210 575 1000
τηλεφωνικές παραγγελίες